home - redactie - verenigingen - dorpsbelangen - adverteerders - archief - contact - kalender

Dorpsbelangen Woltersum

Beste dorpsgenoten.

Al eerder hebben we een oproep gedaan om de Vereniging voor Dorpsbelangen te komen versterken. Dorpsbelangen staat er voor om de belangen van het dorp te behartigen. Als dit met drie personen moet gebeuren, gaat dat niet lukken. Veel post en andere zaken , zoals de nodige vergaderingen komen voorbij, en dat kunnen we niet allemaal met z'n. drieën behappen.
Aangezien onze secretaris Willem Jan Timmerman is opgestapt , en onze Lenneke erg ziek is lijkt het er voorlopig niet op dat het team binnenkort weer compleet is.
Daarom een dringende oproep aan een ieder die dorpsbelangen belangrijk vindt , denk er eens over na hoe we dit kunnen oplossen. Er moeten toch creatieve geesten zijn die ons willen helpen of ons kunnen voorzien van tips hoe dit aan te pakken . Er bestaan de nodige clubjes in het dorp misschien kunnen we de handen ineen slaan en de boel samen bundelen. Zou ook een hoop vergaderen besparen. Het is maar een idee.
Hopelijk maakt deze oproep iets los bij de dorpelingen en komen er reacties. Elke derde maandag van de maand komt het clubje dorpsbelangen bijeen. Kom gerust eens langs om van gedachten te wisselen en om om te kijken wat er mogelijk is. Een berichtje sturen kan natuurlijk ook l.wagenmakers@ziggo.nl Of even bellen. +31(0)629571266


Vriendelijke groet, namens dorpsbelangen,

Anneke Wagenmakers

 

Leden dorpsbelangen Woltersum:

Lenneke Brik

Tycho Sparreboom

Ronald Weusten

Anneke Wagenmakers